Нагледна демонстрация на дизел от България и Гърция направиха евродепутатите Андрей

...
Нагледна демонстрация на дизел от България и Гърция направиха евродепутатите Андрей
Коментари Харесай

Каква е разликата? Дизел в буркани от България и Гърция донесоха в Народното събрание

Нагледна проява на дизел от България и Гърция направиха евродепутатите Андрей Новаков и Емил Радев в Народното събрание, заяви trafficnews.bg. 

Те донесоха два буркана с дизелово гориво - избистрен и чист, зареден от Гърция и един от Самоков - мъждив и значително по друг като консистенция. 

" Видимо има разлика в горивата. До нас доближиха доста сигнали за особеното качество на горивата в другите страни-членки на Европейски Съюз и в България ", показаха евродепутатите от ЕНП. 

Те подчертаха, че много българи се оплакват, че има неприятно гориво у нас, поради което се явяват проблеми с колите, усилва се разхода, стига се до заледяване през зимата и така нататък

Именно поради разликата в качеството на горивото, двамата са букви пилотен план за нова европейска стратегия на стойност от 3 милиона евро за превъзмогване на казуса за двойните стандарти при горивата. 

Това ще разреши да се вършат ежедневни инспекции от танкера до колонката на горивата в Европейски Съюз и ще се вземат ограничения за обединен стандарт на горивата, който да се съблюдава. Ще бъде направена интернет платформа с указател на качеството на горивото във всички бензиностанции в Европейски Съюз, като на база на качените резултатите всеки жител ще може да направи осведомен избор от кое място да зареди. 



 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР